Taarten

Onze patissiers maken naast onze patisserie nog veel meer lekkers waaronder huisgemaakte taarten. Deze zijn zowel als hele taart alswel in punten (niet alle taarten zijn in losse punten verkrijgbaar) te koop vanuit onze vitrine.

We proberen, om jullie altijd van nieuwe en verse producten te voorzien en te variëren met ons aanbod.

Wij maken en verkopen ook taarten voor speciale momenten zoals verjaardagen, sweet sixteen, drip cakes en bruidstaarten.

Red velvet
Appeltaart
Cheesecake
Carrot cake
Citroen meringue

VRAGEN?

Vragen over ons gebak, de mogelijkheden of wil je ons gebak zelf verkopen,
neem dan contact met ons op! 

Waar vind ik jullie aanbod van de patisserie? 

Op onze Bakery pagina vind je verschillende voorbeelden van onze huisgemaakte patisserie, macarons, drip cakes, bruidstaarten & chocoladeletters. Omdat we altijd verder willen ontwikkelen, hebben we een wekelijks wisselend aanbod. Voor het meest recente aanbod kan je altijd bij ons binnenlopen of even bellen.

Kan ik de patisserie bij jullie komen eten? 

Uiteraard bieden wij onze gasten de kans om voor, tijdens of na het ontbijt, de lunch of gewoon tussendoor, te genieten van onze patisserie. We hebben altijd een goed gevulde vitrine vol met patisserie, taarten, macarons & seizoensproducten die je in ons restaurant kan komen eten. Daarnaast is het ook mogelijk om al het gebak af te halen. 

Kan ik gebak meenemen voor thuis? 

Dat kan zeker, wij verkopen onze patisserie zowel in ons restaurant als aan de balie. Om ons eigen gemaakte gebak, taarten of macarons te kopen hoef je alleen even binnen te lopen, ons personeel helpt dan graag. 

Maken jullie ook speciale taarten naar wens van de klant? 

Nou en of, we maken patisserie voor iedereen met wisselende ingredienten maar werken ook graag mee aan een unieke taart, een uitgesproken smaak macaron of seizoensgebonden product (zoals chocoladeletters of paaseieren). Wil je hier meer over weten, neem dan even contact op per mail of telefoon of loop eens binnen in ons restaurant. 

Wat is een drip cake? 

Een drip cake wordt steeds populairder vanwege de kleurige en knallende uitstraling van de taart. Het is een ideale aandachttrekker op een speciale gelegenheid zoals een verjaardag, sweet sixteen of bij een afstudeerfeest. Wij maken onze drip cake naar wensen van de klant. 

Verkopen jullie ook bruidstaarten?

De mooiste dag van jullie leven, de huwelijksdag, wordt vaak gevierd met een schitterende bruidstaart. Onze huispatissier maakt deze speciale taart dan ook regelmatig. De bruidstaart wordt samen met het bruidspaar samengesteld met een proeverij in ons restaurant en precies op maat gemaakt. De bruidstaart is af te halen of kan door ons, in samenspraak, op locatie worden bezorgd.

Wat kost een bruidstaart?

De kosten voor een bruidstaart zijn erg afhankelijk van de wensen van de klant. Vaak wordt er voor een bruidstaart een bedrag per persoon gehanteerd in plaats van een totaalprijs. In samenspraak met het bruidspaar wordt door de patissier besproken wat de wensen en het budget voor de bruidstaart zijn alvorens deze wordt gemaakt. 

Ik heb een eigen (horeca)zaak en wil gebak kopen, kan dat? 

Wij verkopen ons gebak en andere creaties ook aan andere café's & restaurants, dit geldt ook voor reseller die ons gebak, taarten, macarons of andere producten willen afnemen. Omdat dit eigenlijk altijd maatwerk betreft willen wij vragen contact op te nemen met ons. Dit kan telefonisch of per mail, informatie hierover is te vinden op onze contact pagina.

Contact

Vincent van Goghstraat 90
5671GZ Nuenen

T. 040 785 51 86
E. info@beyondnuenen.nl
E. patisserie@beyondnuenen.nl

Openingstijden

MA.             09:00 tot 16:00 uur
DI.               GESLOTEN
WO.             09:00 tot 16:00 uur
DO.              09:00 tot 16:00 uur
VR.              09:00 tot 18:00 uur
ZA.              09:00 tot 18:00 uur
ZO.              09:00 tot 18:00 uur