Beyond Arrangementen

Bij Beyond kan je ook terecht voor verschillende middag- of avondvullende arrangementen met vrienden of familie. Zo kunt u genieten van heerlijke high tea's met onze verse thee en huisgemaakte patisserie.

Op vrijdag & zaterdagavond is het mogelijk om bij ons aan te schuiven voor onze high beer, high wines & high gins. Op deze avonden combineren we onze dranken met heerlijke gerechten.

High wine

Lust je geen bier, geen probleem, dan maken we van onze high beer gewoon een high wine. Hetzelfde als bij de high beer staat dit arrangement in het teken van foodpairing in combinatie met bijpassende wijnen, selecteer op het bijbehorende gerecht. Lekker 'wijnen, wijnen, wijnen' dus! 

High beer

Onze high beer is de stoere broer van onze high tea. Tijdens de high beer geniet je van een selectie (speciaal)bieren in combinatie met bijpassende gerechten. We beginnen met 'een aperitief waarna je per gang een bijpassend bier uitgeserveerd krijgt, we eindigen met een borrel van het huis. 

High gin

Gin is al jaren bezig met een opmars in de Nederlandse horeca. Tijdens onze High gin combineren we unieke gin's met diverse gerechten van onze chef. Door gebruik te maken van verschillende kruiden en smaken in de gin's & tonics krijg je deze dag/avond een divers pallet van tonen. 

High Tea

Wat is er lekkerder en leuker dan al onze creaties uit onze Bakery samen met vrienden, vrienden of collega's te kunnen proeven tijdens onze high tea.

De high tea voorziet in zoete en hartige hapjes in combinatie met onze biologische theeën.

Je kan zowel genieten in het restaurant als onze high tea voor thuis bestellen.

Wat krijg ik bij een High beer? 

Bij onze high beer kan je genieten van allerlei (speciaal)bieren die door ons team zorgvuldig zijn gekozen. Tijdens de high beer krijg je 5 proefglaasjes met hierbij een 3-gangen diner. Het belangrijkste is dat de bieren worden gecombineerd met de smaken van het eten, zogenaamde foodpairing. Op die manier is onze high beer misschien wat culinairder dan gewend maar ook zeker een aanrader!

Wat krijg ik bij een High wine? 

Bij onze high wine kan je genieten van speciaal geselecteerde wijnen die door ons team zorgvuldig zijn gekozen. Tijdens de high wine krijg je 5 proefglaasjes met hierbij een 3-gangen diner. Het belangrijkste is dat de wijnen worden gecombineerd met de smaken van het eten, zogenaamde foodpairing. Op die manier is onze high wine misschien wat culinairder dan gewend maar ook zeker een aanrader!

Wat krijg ik bij een High gin? 

Bij onze high gin kan je genieten van speciaal geselecteerde gin's, en dat zijn er nogal wat. Ons team heeft er voor gezorgd dat de 5 proefglaasjes zorgvuldig worden gecombineerd met heerlijke bijpassende gerechten. Waar je waarschijnlijk al vaker een high beer of high wine hebt gehad kan je nu dus ook genieten van een heerlijke high gin! 

Voor hoeveel personen zijn de high beer, high wine, high gin & high tea te reserveren?

In principe kunnen we al onze arrangementen vanaf 2 personen uitserveren. Het is ook mogelijk om met grote groepen te reserveren, neem voor de mogelijkheden gerust even contact met ons op. 

Contact

Vincent van Goghstraat 90
5671GZ Nuenen

T. 040 785 51 86
E. info@beyondnuenen.nl
E. patisserie@beyondnuenen.nl

Openingstijden

MA.             10:00 tot 18:00 uur
DI.               10:00 tot 18:00 uur
WO.             10:00 tot 18:00 uur
DO.              10:00 tot 18:00 uur
VR.              10:00 tot 18:00 uur
ZA.              10:00 tot 18:00 uur
ZO.              GESLOTEN