Beyond Arrangementen

Bij Lunchcafé Beyond kan je ook terecht voor verschillende middag- of avondvullende arrangementen met vrienden of familie. Zo kunt u genieten van heerlijke high tea's met onze verse thee en huisgemaakte frivolités.

Daarnaast bieden we in ons restaurant ook de mogelijkheid om aan te schuiven voor onze high beer, high wines & high gins. Hier combineren we onze dranken met heerlijke gerechten.

High beer

Onze high beer is de stoere broer van onze high tea en is te reserveren vanaf 14:00 uur.  Tijdens de high beer geniet je van een aantal door ons geselecteerde (speciaal)bieren in combinatie met bijpassende gerechten. Zo start de high beer altijd met een speciale creatieve variant op speciaalbier, geinspireerd op het seizoen. 

High wine

Lust je geen bier, geen probleem, dan maken we van onze high beer gewoon een high wine. Hetzelfde als bij de high beer staat dit arrangement in het teken van wijnen in combinatie met bijpassende gerechten. Net als bij de high beer starten we bij de high wine met een op wijn geinspireerde borrelplank, passen we de hoofdgerechtjes aan naar high wine en sluiten we af met een dessert. Lekker 'high wine wine wine' dus! 

High gin

Een nieuwe variant onder de high beers en high wines is de high gin. Gin is een product dat door middel van verschillende smaken en garnering perfect te combineren is met eten. Met dat in het achterhoofd serveren wij dus ook onze high gin's waarbij de cocktails worden gecombineerd met diverse bijpassende gerechten. De 3 gangen bestaan wederom uit de borrelplank, sharing platter en een dessert.

High Tea

Wat is er lekkerder en leuker dan al onze creaties uit onze Bakery samen met vrienden, vrienden of collega's te kunnen proeven tijdens onze high tea.

De high tea voorziet in zoete en hartige hapjes in combinatie met onze biologische theeën.

Je kan zowel genieten in het restaurant als onze high tea voor thuis bestellen.

Wat krijg ik bij een High beer? 

Bij onze high beer kan je genieten van allerlei (speciaal)bieren die door ons team zorgvuldig zijn gekozen. Tijdens de high beer krijg je een 3-gangen diner met bijpassende bieren. Het belangrijkste is dat de bieren worden gecombineerd met de smaken van het eten, zogenaamde foodpairing. Op die manier is onze high beer misschien wat culinairder dan gewend maar ook zeker een aanrader!

Wat krijg ik bij een High wine? 

Bij onze high wine kan je genieten van speciaal geselecteerde wijnen die door ons team zorgvuldig zijn gekozen. Tijdens de high wine krijg je een 3-gangen diner. Het belangrijkste is dat de wijnen worden gecombineerd met de smaken van het eten, zogenaamde foodpairing. Op die manier is onze high wine misschien wat culinairder dan gewend maar ook zeker een aanrader!

Wat krijg ik bij een High gin? 

Bij onze high gin kan je genieten van speciaal geselecteerde gin's, en dat zijn er nogal wat. Ons team heeft er voor gezorgd dat de gins zorgvuldig worden gecombineerd met heerlijke bijpassende gerechten. Waar je waarschijnlijk al vaker een high beer of high wine hebt gehad kan je nu dus ook genieten van een heerlijke high gin! 

Voor hoeveel personen zijn de high beer, high wine, high gin & high tea te reserveren?

In principe kunnen we al onze arrangementen vanaf 2 personen uitserveren. Het is ook mogelijk om met grote groepen te reserveren, neem voor de mogelijkheden gerust even contact met ons op. 

Contact

Vincent van Goghstraat 90
5671GZ Nuenen

T. 040 785 51 86
E. info@beyondnuenen.nl

Openingstijden

MA.             09:00 tot 16:00 uur
DI.               GESLOTEN
WO.             09:00 tot 16:00 uur
DO.              09:00 tot 16:00 uur
VR.              09:00 tot 18:00 uur
ZA.              09:00 tot 18:00 uur
ZO.              09:00 tot 18:00 uur