Beyond Bowls brengt het stukje stads naar Nuenen dorp met een assortiment van yoghurt, hartige & salade bowls.
De bowls zijn in de steden niet meer weg te denken uit het straatbeeld, worden tot in de puntjes verzorgd en met de mooiste versieringen gedecoreerd. 

De bowls zijn een alternatief voor de klassieke broodjes en op ieder moment van de dag te bestellen. In de keuken maken wij alle bowls met verse ingredienten, decoreren wij deze met eigen gemaakte producten (zoals huisgemaakte granola) en  serveren wij deze uit, in een bijpassende kom (de bowl). 

Honger gekregen? Bekijk hier onze menukaart. 

Wat betekent bowls eigenlijk? 

Een bowl kan op vele manieren gevuld worden en is iets dat in de afgelopen jaren zijn opkomst heeft gemaakt in het stadse straatbeeld en daarmee in veel restaurants verkrijgbaar. In principe kan alles in een bowl geserveerd worden, zoals yoghurt, salades en hartige gerechten. Bij onze lunchroom kan je al deze varianten komen proeven. We hebben speciale yoghurt bowls, lekker om te lunchen of als stevig ontbijt. In de middag wisselen we dit af met hartige bowls in de vorm van salades, een zogenaamde Pokebowl (geinspireerd op sushi) of Gado Gado bowl (indonesisch gerecht). Zien we je snel bij ons in het restaurant om een van onze bowls te proberen? 

Wat moet ik mij voorstellen bij een yoghurt bowl?

In ons restaurant kun je yoghurt bowls bestellen, en dit is een plaatje voor het oog en ook nog eens een 'bewuste keuze'. We combineren seizoensfruit met (veganistische) producten om zo een mooi gekleurde bowl te creëren. Door dit te garneren met onze huisgemaakte granola & seizoensfruit. 

Is de yoghurt bowl ook veganistisch te bestellen? 

Ons restaurant biedt verschillende yoghurt bowls die allemaal gemaakt worden zonder dierlijke producten en zijn dus volledig veganistisch verkrijgbaar. Vraag het voor de zekerheid even na bij ons personeel als je in het restaurant bent wanneer je twijfelt over een product. 

Contact

Vincent van Goghstraat 90
5671GZ Nuenen

T. 040 785 51 86
E. info@beyondnuenen.nl

Openingstijden

MA.             09:00 tot 16:00 uur
DI.               GESLOTEN
WO.             09:00 tot 16:00 uur
DO.              09:00 tot 16:00 uur
VR.              09:00 tot 18:00 uur
ZA.              09:00 tot 18:00 uur
ZO.              09:00 tot 18:00 uur