Over Beyond

Beyond staat letterlijk voor meer, het verder denken dan.
Deze gedachtegang vertalen wij door naar onze bedrijfsvoering waar we klassieke gerechten in een eigentijds jasje gieten, combineren wij 'smakelijk' met 'bewust' en creëren we een stadse kaart in onze dorpse samenleving. 

Bij ons staat de kwaliteit van (en voor) producten, onze gasten en onze omgeving centraal. Zo houden wij, op onze manier, rekening met onze omgeving en bieden wij een scala aan lokale, biologische en vegan producten.

Kan ik reserveren om te komen ontbijten of lunchen?

Reserveren is bij ons erg gemakkelijk door op een reserveer knop te drukken of om via de contactpagina het formulier in te vullen. Wanneer hier wordt aangegeven welke tijd en met hoeveel personen je wilt komen, nemen wij zo snel mogelijk contact op. Het is uiteraard ook mogelijk om te bellen naar 040 785 51 86. 

Kan ik ook ontbijt, lunch, patisserie of andere maaltijden laten bezorgen? 

Op dit moment bezorgen we bij Beyond alleen op de donderdagavond ons 3-gangen menu. Dit menu kan je ook bij ons in het restaurant komen nuttigen, evenals de overige kaart. Alle overige maaltijden en uiteraard de patisserie is bij ons in het restaurant af te halen. Graag even bellen of mailen om te bestellen. 

Vanaf hoe laat zijn jullie geopend voor ontbijt? 

Bij Beyond starten we al vroeg op de dag zodat wij klaar staan om een heerlijk ontbijt voor je te maken. Zo geniet je al vanaf 9:00 uur in de ochtend van onze ontbijt plank, pancakes, smoothie bowls en andere lekkere ontbijtgerechten. Een goed ontbijt is het halve werk zeggen wij altijd! 

Vanaf hoe laat kan ik komen lunchen? 

In principe zijn wij al vanaf 9:00 uur geopend en serveren wij vanaf dat moment allerlei lekkere ontbijt gerechten uit. Om het voor onze kok werkbaar te houden is besloten om de lunch en bijbehorende lunchgerechten vanaf 11:00 uur uit te serveren. Tot dit moment kan er wel genoten worden van al onze ontbijt creaties, hierna is ons restaurant geopend voor de lunch/diner kaart. 

Hebben jullie ook vegetarische of vegan opties?

Ja, we voelen ons als Nuenens restaurant betrokken bij het welzijn van onze omgeving, hierdoor biedt Beyond een divers assortiment aan vegetarische en vegan gerechten. Voor de lunch, ons ontbijt, gebak en taarten zijn er diverse vegetarische op veganistische opties beschikbaar. Onze broodjes, bowls & salades zijn optioneel vegetarisch of vegan te bestellen. Heb je een vraag over vegan gebak of taarten, neem dan even contact met ons op, onze huis patissier maakt graag iets speciaals voor je klaar. 

Kan ik gebak meenemen voor thuis? 

Dat kan zeker, wij verkopen ons gebak, taarten & macarons zowel in ons restaurant als aan de balie. Om ons eigen gemaakte gebak, taarten of macarons te kopen hoef je alleen even binnen te lopen, ons personeel helpt dan graag met het maken van een geschikte keuze. Wanneer je een vraag hebt voor een speciaal moment zoals een verjaardagstaart of heb je iets speciaal te vieren, neem dan even contact met ons op, we helpen je dan graag met iets persoonlijks. 

Contact

Vincent van Goghstraat 90
5671GZ Nuenen

T. 040 785 51 86
E. info@beyondnuenen.nl
E. patisserie@beyondnuenen.nl

Openingstijden

MA.             09:00 tot 18:00 uur
DI.               GESLOTEN
WO.             09:00 tot 18:00 uur
DO.              09:00 tot 18:00 uur
VR.              09:00 tot 22:00 uur
ZA.              09:00 tot 22:00 uur
ZO.              09:00 tot 18:00 uur