Over Beyond

Beyond staat letterlijk voor meer, het verder denken dan.
Deze gedachtegang vertalen wij door naar onze bedrijfsvoering waar we klassieke gerechten in een eigentijds jasje gieten, combineren wij 'smakelijk' met 'bewust' en creëren we een stadse kaart in onze dorpse samenleving. 

Bij ons staat de kwaliteit van (en voor) producten, onze gasten en onze omgeving centraal. Zo houden wij, op onze manier, rekening met onze omgeving en bieden wij een scala aan lokale, biologische en vegan producten.

Kan ik reserveren om te komen ontbijten of lunchen?

Reserveren voor ontbijt of lunch is bij ons erg gemakkelijk. In de header van deze pagina (bovenaan deze pagina) staat een knop 'Reserveren', wanneer hierop wordt geklikt opent er automatisch een nieuw venster met een e-mail optie naar onze info mail.
Wanneer hier wordt aangegeven welke tijd en met hoeveel personen je wilt komen, nemen wij zo snel mogelijk contact op. Het is uiteraard ook mogelijk om te bellen naar 040 785 51 86.

Kan ik ook ontbijt, lunch, patisserie of andere maaltijden laten bezorgen? 

Wanneer je voor jezelf, je collega's, vrienden of familie wilt verwennen met ontbijt, lunch of patisserie, kan je ons altijd even bellen. Bezorging staat bij ons niet standaard op de kaart maar kan uiteraard wel gerealiseerd worden. Voor een ontbijt ontvangen we graag een dag van te voren je ontbijtwensen. Indien je op zoek bent naar lunchgerechten zoals een broodje, salade of een van onze bowls, kan dit in de ochtend telefonisch worden besteld.
Onze patisserie is af te halen in de zaak.

Vanaf hoe laat zijn jullie geopend voor ontbijt? 

Bij Beyond starten we al vroeg op de dag zodat wij klaar staan om een heerlijk ontbijt voor je te maken. Zo geniet je al vanaf 9:00 uur in de ochtend van onze ontbijt plank, pancakes, onze yoghurt bowls of een van onze andere gerechten. Een goed ontbijt is het halve werk zeggen wij altijd! 

Vanaf hoe laat kan ik komen lunchen? 

In principe zijn wij al vanaf 9:00 uur geopend voor ontbijt en serveren wij vanaf dat moment allerlei lekkere ontbijt gerechten uit. Om het voor onze kok werkbaar te houden is besloten om de lunch en bijbehorende lunchgerechten vanaf 11:00 uur uit te serveren. Tot dit moment kan er wel genoten worden van al onze ontbijt creaties. 

Hebben jullie ook vegetarische of vegan opties als ontbijt of lunch?

Ja, we voelen ons betrokken bij het welzijn van onze omgeving, hierdoor biedt Beyond een divers assortiment aan vegetarische en vegan gerechten. Zowel voor de lunch als voor het ontbijt zijn er diverse opties beschikbaar of zijn de broodjes, bowls & salades optioneel vegetarisch of vegan te bestellen. We hebben zelf vegan patisserie. Heb je een vraag over vegan patisserie, neem dan even contact met ons op, onze huis patissier maakt graag iets speciaals voor je klaar. 

Kan ik gebak meenemen voor thuis? 

Dat kan zeker, wij verkopen onze patisserie zowel in ons restaurant als aan de balie. Om ons eigen gemaakte gebak, taarten of macarons te kopen hoef je alleen even binnen te lopen, ons personeel helpt dan graag. Daarnaast is het ook mogelijk om taarten te bestellen voor speciale gelegenheden zoals een sweet sixteen, verjaardag of bruiloft. 

Contact

Vincent van Goghstraat 90
5671GZ Nuenen

T. 040 785 51 86
E. info@beyondnuenen.nl
E. patisserie@beyondnuenen.nl

Openingstijden

MA.             10:00 tot 18:00 uur
DI.               GESLOTEN
WO.             10:00 tot 18:00 uur
DO.              10:00 tot 18:00 uur
VR.              10:00 tot 20:00 uur
ZA.              10:00 tot 20:00 uur
ZO.              10:00 tot 18:00 uur