Over Beyond

Beyond staat letterlijk voor meer, het verder denken dan.
Deze gedachtegang vertalen wij door naar onze bedrijfsvoering waar we klassieke gerechten in een eigentijds jasje gieten, combineren wij 'smakelijk' met 'bewust' en creëren we een stadse kaart in onze dorpse samenleving. 

Bij ons staat de kwaliteit van (en voor) producten, onze gasten en onze omgeving centraal. Zo houden wij, op onze manier, rekening met onze omgeving en bieden wij een scala aan lokale, biologische en vegan producten.

Kan ik reserveren om te komen ontbijten of lunchen?

Reserveren is bij ons erg gemakkelijk door op een reserveer knop te drukken of om via de contactpagina het formulier in te vullen. Wanneer hier wordt aangegeven welke tijd en met hoeveel personen je wilt komen, nemen wij zo snel mogelijk contact op. Het is uiteraard ook mogelijk om te bellen naar 040 785 51 86. 

Kan ik ook ontbijt, lunch of andere maaltijden laten bezorgen?

Helaas het het niet mogelijk om eten te laten bezorgen. In ons restaurant is het natuurlijk wel mogelijk om te genieten van onze gerechten. Daarnaast vinden wij het ook belangrijk dat jullie op het werk of thuis kunnen genieten van onze gerechten. Het is dan ook mogelijk om de gerechten op het menu te bestellen voor afhaal. Bel dus even naar het vaste nummer van het restaurant of mail om te bestellen. 

Vanaf hoe laat zijn jullie geopend voor ontbijt? 

Ons restaurant is al vroeg op de dag geopend zodat wij klaar staan om een heerlijk ontbijt voor je te maken. Zo geniet je al vanaf 9:00 uur in de ochtend van onze ontbijt plank, pancakes, smoothie bowls en andere lekkere ontbijtgerechten. Een goed ontbijt is het halve werk zeggen wij altijd! 

Vanaf hoe laat kan ik komen lunchen? 

In principe is het restaurant al vanaf 9:00 uur geopend en serveren wij vanaf dat moment allerlei lekkere ontbijt gerechten uit. Om het voor onze kok werkbaar te houden is besloten om de lunch en bijbehorende lunchgerechten vanaf 11:00 uur uit te serveren. Tot dit moment kan er wel genoten worden van al onze ontbijt creaties, hierna is ons restaurant geopend voor de lunch/diner kaart. 

Hebben jullie ook vegetarische of vegan opties?

Ja, we voelen ons als Nuenens restaurant betrokken bij het welzijn van onze omgeving, hierdoor biedt Beyond een divers assortiment aan vegetarische en vegan gerechten. Voor de lunch, ons ontbijt, gebak en taarten zijn er diverse vegetarische op veganistische opties beschikbaar. Onze broodjes, bowls & salades zijn optioneel vegetarisch of vegan te bestellen. Heb je een vraag over vegan gebak of taarten, neem dan even contact met ons op, onze huis patissier maakt graag iets speciaals voor je klaar. 

Kan ik gebak meenemen voor thuis? 

Helaas is het niet meer mogelijk om gebak mee te nemen voor thuis. Het is wel mogelijk om een selectie aan gebak bij ons in het restaurant te bestellen. Zo kan je toch nog genieten van wat specialere creaties, zoals jullie van ons gewend zijn. 

Contact

Vincent van Goghstraat 90
5671GZ Nuenen

T. 040 785 51 86
E. info@beyondnuenen.nl

Openingstijden

MA.             09:00 tot 16:00 uur
DI.               GESLOTEN
WO.             09:00 tot 16:00 uur
DO.              09:00 tot 16:00 uur
VR.              09:00 tot 18:00 uur
ZA.              09:00 tot 18:00 uur
ZO.              09:00 tot 18:00 uur