Beyond Bread biedt voor diverse momenten op de dag de gelegenheid om te komen eten. Zo is het mogelijk om vanaf vroeg in de ochtend te komen genieten van onze ontbijtkaart met een keuze uit allerlei lekkere recepten als Banana pancakes, Egg's benedict & niet te vergeten de Beyond ontbijtplank. 

In de middag combineren wij ons verse, rustieke, zuurdesembrood met klassieke broodjes,  vernieuwde recepten & bieden we een assortiment van diverse Croque's & Croquettes. 

Honger gekregen? Bekijk hier onze menukaart. 

Wat voor broodgerechten verkopen jullie? 

In onze lunchroom vind je allerlei verschillende broodgerechten. We maken gebruik van vers zuurdesem brood om onze ontbijt & lunchgerechten mee te maken wat volledig vegan wordt bereid bij onze huisleverancier. Omdat wij iedereen willen bedienen hebben we een divers aanbod van klassieke gerechten, maar richten we ons ook op gasten die graag nieuwe recepten proberen of bewuste keuzes maken met betrekking tot hun eten. Voor iedereen hebben we wat lekkers in ons restaurant. 

Hebben jullie ook vegetarische of vegan opties?

Ja, we voelen ons betrokken bij het welzijn van onze omgeving, hierdoor biedt Beyond een divers assortiment aan vegetarische en vegan gerechten. Zowel voor de lunch als voor het ontbijt zijn er diverse opties beschikbaar of zijn de broodjes, bowls & salades optioneel vegetarisch of vegan te bestellen. Heb je een vraag over vegan patisserie, neem dan even contact met ons op, onze huis patissier maakt graag iets speciaals voor je klaar. 

Kan ik reserveren om te komen ontbijten of lunchen?

Reserveren is bij ons erg gemakkelijk. In de header van deze pagina (bovenaan deze pagina) staat een knop 'Reserveren', wanneer hierop wordt geklikt opent er automatisch een nieuw venster met een e-mail optie naar onze info mail, wanneer hier wordt aangegeven om welke tijd, met hoeveel personen je wilt komen nemen wij zo snel mogelijk contact op. Het is uiteraard ook mogelijk om eventjes te bellen naar 040 785 51 86. 

Kan ik ook ontbijt, lunch, patisserie of andere maaltijden laten bezorgen? 

Wanneer je jezelf, je collega's of familie een lekkere maaltijd wilt regelen kan je ons altijd even bellen. Bezorging staat bij ons niet standaard op de kaart maar kan uiteraard wel gerealiseerd worden. Voor een ontbijt ontvangen we graag een dag van te voren je ontbijtwensen. Indien je op zoek met naar lunchgerechten zoals een broodje, salade of een van onze bowls, kan dit in de ochtend telefonisch worden besteld. Onze patisserie is af te halen in de zaak.

Vanaf hoe laat zijn jullie geopend voor ontbijt? 

Bij Beyond starten we al vroeg op de dag zodat wij klaar staan om een heerlijk ontbijt voor je te maken. Zo geniet je al vanaf 9:00 uur in de ochtend van onze ontbijt plank, pancakes, onze bowls  of een van onze andere gerechten. Een goed ontbijt is het halve werk zeggen wij altijd! 

Vanaf hoe laat kan ik komen lunchen? 

In principe zijn wij al vanaf 9:00 uur geopend en serveren wij vanaf dat moment allerlei lekkere ontbijt gerechten uit. Om het voor onze kok werkbaar te houden is besloten om de lunch en bijbehorende lunchgerechten vanaf 11:00 uur uit te serveren. Tot dit moment kan er wel genoten worden van al onze ontbijt creaties. 

Contact

Vincent van Goghstraat 90
5671GZ Nuenen

T. 040 785 51 86
E. info@beyondnuenen.nl
E. patisserie@beyondnuenen.nl

Openingstijden

MA.             09:00 tot 18:00 uur
DI.                GESLOTEN
WO.             09:00 tot 18:00 uur
DO.              09:00 tot 18:00 uur
VR.              09:00 tot 22:00 uur
ZA.              09:00 tot 22:00 uur
ZO.              09:00 tot 18:00 uur